Červenec 2010

61st Annual Tony Awards (13.6.10) - Video

31. července 2010 v 11:54 | Adla |  Videos
Scarlett vyhrála cenu Featured Actress in a Play - A View from the Bridge. Fotky tady.
Je to hodně kvalitní video, takže pokud umíte dobře anglicky, můžete se podívat... :))


Filmografie

29. července 2010 v 16:43 | Adla |  Filmografie
adla777-scarlett.blog.cz
2012 - Avengers, The (...%)
   - Gravity (...%)
2010 - Brilliant (...%)
   - Iron Man 2 (74%)
2009 - Až tak moc tě nežere (66%)
2008 - Králova přízeň (71%)
   - Spirit (47%)
   - Vicky Cristina Barcelona (78%)
2007 - Holka na hlídání (55%)
2006 - Černá Dahlia (62%)
   - Dokonalý trik (88%)
   - Sólokapr (69%)
2005 - Match Point - Hra osudu (80%)
   - Ostrov (75%)
   - Robot Chicken (TV seriál) (81%)


Affiliates

29. července 2010 v 14:35 | Adla |  Affiliates
Stále se můžete zapisovat tady. Až se počet affs zvýší, plánuju udělat třídění.
adla777-scarlett.blog.cz
Affiliates

Scarlett si zahraje ve filmu místo Angeliny Jolie

29. července 2010 v 14:24 | Adla |  News
3D sci-fi velkofilm Gravity režiséra Alfonso Cuaróna přišel o hlavní představitelku (Angelina Jolie), ale nakonec na tom vydělal. Roli totiž chce převzít momentálně nežádanější hollywoodská krasavice Scarlett Johansson.
adla777-scarlett.blog.cz
Jak informoval server NY Daily News, Angelina Jolie stála o roli do chvíle, než zjistila, že nebude jedinou hlavní postavou filmu, ale "jen" hlavní ženskou postavou. O místo se v kosmické lodi bude muset dělit s Robertem Downeym Jr. Scarlett ovšem herecký kolega nevadí, a proto roli převzala. Smlouva ale podle serveru ještě není podepsána.
Sci-fi není pro Johansson neznámým prostředím. Hrála v několika sci-fi filmech, k nimž patří i nedávno uvedený Iron Mana 2 nebo poněkud úsměvný horor Pavoučí teror, ve kterém se objevila na počátku své kariéry.
Na stříbrném plátně ji proslavily filmy na přelomu tisíciletí jako Přízračný svět, Muž, který nebyl a Zaříkávač koní. V poslední době je hodně spojována s režisérem Woody Allenem, se kterým natočila sérii podařených komedií a dramat Sólokapr, Match Point - Hra osudu a Vicky Christina Barcelona.
Režisér Cuarón prohlašuje, že Gravity bude technologicky nejambicióznější sci-fi film od Avatara. Dva lidé se v něm po zkáze velké vesmírné stanice budou muset s omezenými technickými prostředky dostat na zem.


Chceš být Affs?

28. července 2010 v 14:21 | Adla |  Other
adla777-scarlett.blog.cz
1. Spřáteluju pouze s blogy o celebritách, hud. skupinách apod.
2. Svůj blog musíš mít alespoň měsíc.
3. Musís ho aktualizovat min. 2x týdně.
4. Nespřáteluju s těmi, co do komentářů napíšou jen "Obíhám" nebo "Jak se máš" a tím to končí. V takovém přápadě affs mažu.
5. Affs by mělo hlasovat v soutežích jako je POTM apod. a v anketách.
6. Nesmíš psát vulgární nebo rasistické komenty.
7. Pokud nemáš rád/a Scarlett Johansson, nemá cenu se spřátelovat...

Do komentů napiš:
1. Adresu blogu, webu apod.
2. O čem / o kom tvůj blog je
3. Proč chceš se mnou spřátelit?
4. Co si myslíš o Scarlett J.
5. Souhlasíš s pravidly

Pokud Vám do TÝDNE neodpovím, znamená to, že nemám zájem.

Design č.1.

27. července 2010 v 16:58 | Adla |  Design
Téma: Scarlett Johansson
Doba: od 27.7.2010
Autor: Adla
adla777-scarlett.blog.cz